Od 90. let potřebujeme všem dokazovat, že naše hospodaření je stejně kvalitní jako to na západě. Přičemž dlouhodobě si udržujeme a vykazujeme vysokou kvalitu při hospodaření s půdou, dobytkem, zpracováním a výrobou potravin. Naše hospodaření je stejně kvalitní jako v Německu, či Holandsku.
produkce potravin
Základem pro kvalitní maso je zvíře, způsob jeho chovu a výživy.
Naším finálním produktem je hlavně maso a masné výrobky. Jsme druhým největším producentem a zpracovatelem masa v České republice. Nejdůležitějším produktem je 100% české kuřecí maso. Produkujeme také vejce a mléko, které je určené pro další zpracování v mlékárenském průmyslu.
20 milionů
kusů kuřat / rok
360 000
kusů vepřů / rok
500
kusů skotu / rok
200 000
kusů králíků / rok
110 000
litrů mléka / den
102 milionů
kusů vajec / rok
Podniky a provozy zemědělské výroby
K půdě přistupujeme s láskou
Základem rostlinné výroby je půda. K půdě přistupujeme s láskou, protože zdravá půda je přirozený základ pro produkt. Díky hospodaření na vlastní půdě máme plně pod kontrolou původ naší rostlinné produkce a dokážeme tak zaručit kvalitu finálního produktu.